Weboldal készítés

Ingyen reklám!!!
A mai informatika orientált világban miért hagyná ki a legjobb és leggyorsabb reklámozási lehetőséget a weboldalt???
Egy jól felépített megfelelő adatokkal ellátott weboldal segítségével cége a nap 24 órájában a hét minden napján reklámozza a tevékenységét anélkül, hogy havi több száz ezrébe kerülne.

Ahogy az informatika egyre nagyobb és nagyobb teret hódít rohanó világunkban, úgy az informatikán keresztül küldött üzenetek, hirdetések is nagy hangsúlyt kapnak. Ma már ha ülünk az autóban vagy TV-t nézünk és látunk valami számunkra tetszetős terméket vagy szolgáltatást többnyire nem azért sietünk egy darab papírért, hogy a vállalat elérhetőségét, hanem hogy a termék nevét és a vállalat weboldal címét jegyezhessük fel.

 

Most azon gondolkozik, hogy miért is van ez? A válasz egyszerű. Azért mert a termék nevével és a kereső motorok (többnyire Google és Yahoo) segítségével rákereshetünk a termék web oldalára illetve a vásárlói visszajelzésekre, nehogy valami jó marketinggel ellátott ám használhatatlan terméket / szolgáltatás vásároljunk.

A weboldal ma már kulcs fontosságú egy vállalat életében, digitális világunkban viszont az egyik legjobb és legolcsóbb hirdetési forma tud lenni ha megfelelően van felépítve. Kerüljön kulcspozícióba weboldala elkészítésével, majd megfelelő karbantartásával, megéri.

Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a weboldalak tervezésére legyen szó akár újonnan alakult vállalkozásról, vagy egy már meglévőről mindenképpen olyan oldalt készítünk Önnek, mely:
- hasznos tartalmat hordoz
- az Ön mondandóját megfelelően tükrözi egy odalátogató számára
- ám mindezek mellett megfelelően felépített
- ízléses színvilággal rendelkezik
- és ami a legfontosabb a legfontosabb keresőmotor (Google) "szereti" vagyis előkelő helyen fog szerepelni az egyes kulcsszavakra való keresésnél a Google-ben

Többféle megoldást kínálhatunk Önnek a statikus / dinamikus rendszerektől kezdve a tartalomkezelő CMS rendszerekig.

Mit kell Önnek tennie ha szeretne egy weboldalt?
1. Lépjen velünk kapcsolatba.
2. Személyes konzultáció alatt vázolja fel nekünk egyedi elképzeléseit, és vállalkozása tevékenységét.
3. Az általunk elkészített tervek közül válassza ki amelyik a legközelebb áll az Ön elgondolásához, és mondja el nekünk, hogy mely részeket kívánja, hogy még finomítsuk.
4. Az elkészült oldal online marketingezése a mi feladatunk, de Ön is segíthet, terjesztheti baráti / üzleti körben.

Reméljük Önt is mielőbb a partneri körünkben tudhatjuk.

 

   
© Copyright 2010. Trinity-Soft Kft.