SafeQ - Professional Edition

A Professional Edition a legnépszerűbb, egyúttal a legnagyobb darabszámban eladott termékünk. A közepes- és nagyméretű vállalatok számára fejlesztettük ki, függetlenül azok működési területétől. Ezt a nyomtatási megoldást ugyanolyan megelégedéssel használják pénzügyi és gyártó vállalatok, tervező- és ügyvédi irodák, mint az állami hivatalok.

Szabály-alapú nyomtatás

Multi-funkciós eszközök használata esetén megadhatjuk az egyes felhasználók jogosultságait, így engedélyezve ill. korlátozva azok nyomtatással kapcsolatos lehetőségeit. A beállított jogosultságok alapján a felhasználók nyomtathatnak színesben vagy fekete-fehérben, egy- vagy kétoldalas módban. Másrészt a YSoft SafeQ4 a szabályok beállításával kötelezően át tudja alakítani a nyomtatásra küldött színes dokumentumokat fekete-fehérré, vagy az egyoldalast kétoldalassá, vagy akár át tudja irányítani a nagyméretű dokumentumokat gazdaságosabb nyomtatókra.

Optimalizálás pontos adatok alapján

Pontos, testreszabott riportok elérésével a felhasználók könnyen és egyszerűen, nagymértékben visszaszoríthatják a nyomtatással kapcsolatos költségeket. A rendszer felügyel minden elvégzett műveletet a multi-funkciós eszközökön, beleértve az olyan paramétereket is, mint méret, formátum és felhasználó, stb. A riport csomag részeként nyomon követhető, hogy a vállalat milyen mértékben védte a környezetet – például mennyi vizet, fát vagy CO2 kibocsátást spórolt meg.

Nyomtatási költségek továbbszámlázása az ügyfelek felé

A projekt alapon működő vállalkozások, mint például a tervezőirodák, hozzárendelhetik minden egyes kinyomtatott vagy fénymásolt oldal költségét az adott ügyfél számlájához. Ezen felül a projektek szétoszthatók akár ezer alprojektre is, mint például az ügyvédi irodák esetében az egyazon ügyfélhez tartozó különböző perek.

Mobil nyomtatás

A felhasználók most már kinyomtathatják dokumentumaikat számítógép vagy helyi hálózati hozzáférés nélkül is. A felhasználók bárhonnan elküldhetik a dokumentumot nyomtatásra – autóból, reptérről, étteremből vagy akár az ágyból, külön alkalmazás használata nélkül. Kiválasztható még az is, hogy a dokumentum fekete-fehérben vagy színesben, egy- vagy kétoldalasban legyen kinyomtatva.

Könnyű installálás

Bármely felhasználó képes installálni a YSoft SafeQ-t az egész vállalat számára, nem több erőfeszítéssel, mint öt kattintás. A teljes installálási folyamat nem vesz igénybe többet, mint három perc, és később sem kell semmit megvásárolni vagy módosítani.

   
© Copyright 2010. Trinity-Soft Kft.