SafeQ - Instant Edition

A YSoft SafeQ Instant Edition a legmegfelelőbb nyomtatásvezérlési megoldás kis- és közepes vállalkozások számára, mellyel kiterjeszthetőek a multi-funkciós eszközök képességei, valamint megvalósítható a nyomtatási környezet átfogó kezelése. A vállalatnak azonnali költség megtakarítást fog eredményezni – a többi előny mellett - a felesleges nyomatok számának csökkenése.

Jelentős megtakarítások

A YSoft SafeQ Instant felügyeli az összes a multi-funkciós eszközön elvégzett műveletet, és adatfájlt generál az ügyfél igényei szerint. Ezekkel az információkkal könnyedén racionalizálható a nyomtatói környezet a szokásoknak és szükségleteknek megfelelően, kiegyensúlyozható a nyomtatók kihasználtsága a méretüknek megfelelően, és akár eltávolíthatóvá válnak a szükségtelen multi-funkciós eszközök.

A belső adatok biztonsága

A YSoft SafeQ Instant Edition segítségével maximalizálhatja bizalmas dokumentumai biztonságát. Bármilyen, a vállalattal kapcsolatos bizalmas adat kiszivárgása súlyos következményekkel járhat, ennek megfelelően a nyomtatási megoldásunkban különös fókuszt kap a biztonság. A nyomtatási listára elküldött dokumentumok csak és kizárólag a felhasználói azonosítást követően kerülnek kinyomtatására. Az azonosítás történhet kártyával, PIN kóddal, vagy a felhasználói név és jelszó együttes megadásával.

Könnyű installálás

A YSoft SafeQ Instant Edition installálása bármely felhasználó számára egyszerű feladat. A rendszer beilleszthető a már meglévő IT infrastruktúrába. Két percen belül, és csupán öt kattintással az ügyfél installálni tudja a YSoft SafeQ-t, és azonnal elkezdheti élvezni annak előnyeit.

Felhasználóbarát kezelés

A YSoft SafeQ Instant nyomtatási megoldást egy webes kezelőfelületen keresztül lehet menedzselni, amely elérhető mind a rendszergazdák, mind a felhasználók számára. A felhasználók beállíthatják a riportokat annak megfelelően, hogy mit szeretnének látni, és rendszeresen ellenőrizhetik azokat. Rendelkezésre állnak Zöld riportok is, melyek segítségével láthatja a felhasználó, hogy mennyi természeti erőforrást takarított meg azáltal, hogy a nyomtatásra elküldött dokumentumokat fekete-fehérre és kétoldalasra módosította még a kinyomtatásuk előtt.

   
© Copyright 2010. Trinity-Soft Kft.