SafeQ - Enterprise Edition

Ez a verzió tartalmaz minden funkciót, melyet a YSoft SafeQ nyújtani képes. Az Enterprise Edition testre szabott megoldásként olyan nagyvállalatoknak lett kifejlesztve, amelyek több leányvállalattal rendelkeznek, és gyakran kell szembenézniük szerver leállásokkal, hálózati túlterheléssel és/vagy olyan vállalatoknak melyeknek állandó szükségük van a nyomtató környezet elérhetőségére.

Folyamatosan elérhető nyomtatás és fénymásolás

Annak érdekében, hogy az átlagos felhasználók ne vegyék észre az esetleges meghibásodást és folytatni tudják munkájukat bármelyik multi-funkciós eszközön, ha bármely szerver, amelyre YSoft SafeQ-t installáltak, leáll, egy másik működő szerver azonnal és automatikusan átveszi a meghibásodott szerver funkcióit. Az Enterprise Edition a saját, speciális felépítésében és klaszter logikájával kerül telepítésre a szerver failover funkció biztosítása érdekében. Egy klaszteren belül maximum négy szerver ajánlott.

Terhelés kiegyenlítés

A terhelés kiegyenlítés az összekapcsolt szerverek között lehetővé teszi a nagy oldalszámok egyidejű feldolgozását. A nyomtatásra elküldött feladatokat folyamatosan szétosztják a különböző YSoft SafeQ szerverek között. A rendszer vagy a legközelebbi szerverre küldi prioritásos feladatként, vagy dinamikusan a legkisebb terheltséggel rendelkező szervert választja. A terhelés kiegyenlítés a szerverek között segít megelőzni az esetleges meghibásodások lehetőségét.

A nyomtató környezet menedzselése egy központi helyről

A Privát felhő funkció lehetővé teszi a nagyvállalatok számára, hogy a teljes nyomtatói környezetet egyetlen központi helyről kezeljék. A rendszergazda, a központi irodából végtelen számú telephelyet felügyelhet anélkül, hogy fizikailag felkeresné azokat. Az adminisztrátor által a rendszeren végzett beállítások vagy módosítások a központi irodából automatikusan alkalmazásra kerülnek a távoli fiókirodákban is.

Központi Riport Rendszer

A YSoft SafeQ Enterprise Edition funkciója a Központi riport rendszer is, amely tárolja és feldolgozza a teljes nyomtatói környezetről kapott adatokat. A riport rendszer egy speciálisan megtervezett független szerver, mely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az OLAP vagy az adattárházak.

   
© Copyright 2010. Trinity-Soft Kft.