SafeQ - Enterprise Edition

Ez a verzió tartalmaz minden funkciót, melyet a YSoft SafeQ nyújtani képes. Az Enterprise Edition testre szabott megoldásként olyan nagyvállalatoknak lett kifejlesztve, amelyek több leányvállalattal rendelkeznek, és gyakran kell szembenézniük szerver leállásokkal, hálózati túlterheléssel és/vagy olyan vállalatoknak melyeknek állandó szükségük van a nyomtató környezet elérhetőségére.

Read more: SafeQ - Enterprise Edition

SafeQ - Professional Edition

A Professional Edition a legnépszerűbb, egyúttal a legnagyobb darabszámban eladott termékünk. A közepes- és nagyméretű vállalatok számára fejlesztettük ki, függetlenül azok működési területétől. Ezt a nyomtatási megoldást ugyanolyan megelégedéssel használják pénzügyi és gyártó vállalatok, tervező- és ügyvédi irodák, mint az állami hivatalok.

Read more: SafeQ - Professional Edition

SafeQ - Instant Edition

A YSoft SafeQ Instant Edition a legmegfelelőbb nyomtatásvezérlési megoldás kis- és közepes vállalkozások számára, mellyel kiterjeszthetőek a multi-funkciós eszközök képességei, valamint megvalósítható a nyomtatási környezet átfogó kezelése. A vállalatnak azonnali költség megtakarítást fog eredményezni – a többi előny mellett - a felesleges nyomatok számának csökkenése.

Read more: SafeQ - Instant Edition

   
© Copyright 2010. Trinity-Soft Kft.