SafeQ Terminal - Önkiszolgáló Feltöltő állomás

Fizetős nyomtatási és másolási szolgáltatásokat biztosítani önkiszolgáló rendszerben hihetetlenül egyszerű a feltöltő állomás segítségével.

A YSoft SafeQ érme ill. bankjegy feltöltő állomások olyan készülékek, melyek segítségével a SafeQ kredit számlák tölthetők fel. A legnagyobb előnye a 24 órás rendelkezésre állás, továbbá a teljesen önkiszolgáló üzemmód. Ezáltal a készülék kiválóan alkalmas nagyobb könyvtárakban vagy oktatási intézményekben használt nyomtató- ill. másológépek üzemeltetéséhez.
A készülék strapabíró, biztonságos külső kivitellel készül, és fém tartópánttal szerelhető a falra. Ez garantálja a biztonságos megoldást a YSoft SafeQ
kredit modul
pénzkezelésére. A bedobott érmék ill. bankjegyek összege hozzáadódik a felhasználó (többnyire diákok) számlaegyenlegéhez és azonnal felhasználható nyomtatásra vagy másolásra.

Érdekel a cikk folytatása, tovább...SafeQ Terminal - Önkiszolgáló Feltöltő állomás

SafeQ Terminal - Embedded

Nyomtatás felügyeleti megoldás az MFP készülékeken

A SafeQ Terminal Embedded egy Java alapú, beépített megoldás, mely elérhető a Konica Minolta, Ricoh, Sharp és Xerox MFP készülékekhez és lézer nyomtatókhoz. Az YSoft SafeQ és az MFP készülékek közötti kapcsolat minden méretű vállalat számára magas hozzáadott értéket biztosít, melynek lényege, hogy a rendszer szolgáltatásai külső terminál nélkül, az MFP/nyomtató saját kijelzőjén keresztül érhetőek el. Az Y Soft megbízható megoldása a nyomtatási környezetek alapvető kihívásaira ad választ a költségelszámolás, a biztonság és a nyomtatási környezet feletti teljes felügyelet megvalósításával.

Érdekel a cikk folytatása, tovább...SafeQ Terminal - Embedded

SafeQ Terminal - UltraLight

Az YSoft SafeQ® Terminal UltraLight költséghatékony megoldást kínál a felhasználó-azonosításra és a nyomtatási szolgáltatások vezérlésére. A kétoldalú kommunikációt az érintőgombos billentyűzet és a státuszjelző ledek valósítják meg. A strapabíró kivitelű, kompakt terminál egyszerű kezelhetőségével lehetővé teszi a biztonsági nyomtatás -, Follow-me funkciók és a nyomtatás/másolás elszámolás és kreditrendszer használatát.

Érdekel a cikk folytatása, tovább...SafeQ Terminal - UltraLight

SafeQ Terminal - Professional

Intelligens hálózati nyomtatás

Az új YSoft SafeQ Terminal Professional színes, 480 x 272 pixeles érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, melynek elrendezése nagymértékben leegyszerűsíti és kibővíti a műveletek lehetőségeit. A Terminal Professional a következő lehetőségeket kínálja: választás nyomtatás vagy másolás között, nyomtatási feladat kiválasztása, feladat törlése, kedvenc feladatok kezelése, projekt elszámolás, PIN kódos azonosítás, kártyás azonosítás, vagy utóbbi kettő együttes alkalmazása.

Érdekel a cikk folytatása, tovább...SafeQ Terminal - Professional

   
© Copyright 2010. Trinity-Soft Kft.