Felügyelet és riportolás

A YSoft SafeQ egyedülálló kontrollt biztosít a nyomtatási környezet (műveletek, felhasználók, költségek) felett

Részletes riportok segítik a teljes nyomtatási környezet (beleértve a távoli telephelyek) felügyeletét. A költségek nyomon követhetők egyének, csoportok, vagy projektek szerint.  A YSoft SafeQ tudatosságra nevel, a felhasználók gyorsan megtanulják mérlegelni, mit szükséges valóban kinyomtatniuk.

Felügyelet

A YSoft SafeQ nyomon követ minden nyomtatási-, másolási és szkennelési műveletet, és elszámolja azok költségeit. Az elvégzett műveletek adatai (fájlnév, előnézeti kép, nyomtatási dátum, oldalszám) tárolásra kerülnek. A YSoft SafeQ minden eszközt képes felügyelni bármely gyártótól.

Riportolás

Különböző alapbeállítású vagy egyénileg összeállított riportok állnak rendelkezésre -választható formátumban- az illetékesek számára a költségek és a nyomtatási szokások elemzéséhez. A központi riport rendszer segítségével nemcsak az adott iroda, hanem a távoli fiókirodák adatai is összesíthetők. A következő riportfajták érhetők el:

• Standard és előre beállított riportok – az előre definiált riportok részletes információt adnak az összes eszközön végzett műveletekről és a nyomtatóhasználatról, egyénenként.

• Testreszabott riportok – a felhasználóbarát kezelőfelületen egyéni igények szerint beállítható riportok pontosan azt mutatják, amire szükség van.

• Zöld riportok – a felhasználók szembesülhetnek vele, hogy mennyi erőforrás takarítható meg felelős magatartással; a vizsgált paraméterek között megtalálható a vízfogyasztás, fa felhasználás, CO2 kibocsátás.

Többszintű projekt elszámolás

Ez a funkció nagy segítség a projekt alapon dolgozó tervezőirodák, ügyvédi közösségek számára a költségek pontos követésében és akár azok továbbszámlázásában. Az új hierarchikus felépítés lehetővé teszi az azonos ügyfelek különböző projektjeinek, alprojektjeinek különválasztását is. Nyomtatáskor a felhasználó csupán megadja a projekt kódot, és a költségek elszámolása automatikusan történik.

   
© Copyright 2010. Trinity-Soft Kft.