Biztonság és hozzáférési felügyelet

Hatásosan védi a multi-funkciós eszközöket: használatát csak az azonosított felhasználóknak engedélyezi

A YSoft SafeQ nyomtatási megoldás használatával a felhasználó azonosítás nagyon egyszerű: csak oda kell érinteni a céges belépőkártyát vagy beütni a PIN kódot. A nyomtatási folyamatok magas biztonsági szintjét az egyedülálló szoftver felépítés, a nyomtató terminálok és a kódolt adatkommunikáció biztosítja. A YSoft SafeQ illeszthető a már meglévő kártyás rendszerekhez.

Biztonság

Az eszközök azonosításhoz kötött hozzáférés-engedélyezését, és a felhasználók nyomtatási jogosultság kezelését háromfajta terminál biztosítja:

• UltraLight terminál – a kisebb vállalkozások igényei szerint tervezett hardveres terminál elsősorban a biztonságra, a nyomatok, másolatok, szkennelések pontos elszámolására fókuszál, és beépített kártyaolvasóval rendelkezik.

• Professional terminál – a kibővített funkcionalitással rendelkező külső terminál a közepes- és nagyvállalatok minden igényét kielégíti. Felhasználóbarát színes érintőképernyője segíti a nyomtatások kezelését: előnézeti kép, újranyomtatás, költséghely megadás, kedvencekhez sorolás, beállítások módosítása és még számos funkció mind a gyors és kényelmes munkavégzést szolgálják.

• Embedded terminál – az előbbihez hasonló, széleskörű funkcionalitással rendelkező szoftveres terminál közvetlenül a multifunkciós nyomtató eszközbe integrálva, így a felhasználók a nyomtató megszokott kijelzőjét használhatják kezelőfelületként. Kártyás felhasználó azonosításhoz külön kártyaolvasó csatlakoztatható az eszközre.

Hozzáférési jogosultságok kezelése

Az egyes funkciók használatához a jogosultságok a felhasználó munkája szerinti szükségletek alapján beállíthatóak, egyénenként vagy munkacsoportonként is. A megengedő és korlátozó beállítások megszabhatják pl. a könyvelési osztály dolgozóinak, hogy csak az irodájukban lévő nyomtatót használják, míg a vezetőknek szabad eszközválasztást biztosíthatnak.

A hozzáférési jogok beállításai határozzák meg a YSoft SafeQ web interfészhez kapcsolódó hozzáférési szinteket is. Ez biztosítja a nyomtatási műveletekkel kapcsolatos bizalmas információk védelmét, melyekhez csak az illetékesek férhetnek hozzá.

   
© Copyright 2010. Trinity-Soft Kft.