Szkennelés vezérlés

A szkennelés még soha nem volt olyan egyszerű, mint a YSoft SafeQ-val

Egyetlen gombnyomás a multi-funkciós eszközön található terminálon, és a felhasználó által beszkennelt dokumentum azonnal elküldésre kerül annak email fiókjába, vagy bekerül a mappájába anélkül, hogy bármilyen adatot meg kellene adnia, vagy bármit beállítania.

Read more: Szkennelés vezérlés

Biztonság és hozzáférési felügyelet

Hatásosan védi a multi-funkciós eszközöket: használatát csak az azonosított felhasználóknak engedélyezi

A YSoft SafeQ nyomtatási megoldás használatával a felhasználó azonosítás nagyon egyszerű: csak oda kell érinteni a céges belépőkártyát vagy beütni a PIN kódot. A nyomtatási folyamatok magas biztonsági szintjét az egyedülálló szoftver felépítés, a nyomtató terminálok és a kódolt adatkommunikáció biztosítja. A YSoft SafeQ illeszthető a már meglévő kártyás rendszerekhez.

Read more: Biztonság és hozzáférési felügyelet

Felügyelet és riportolás

A YSoft SafeQ egyedülálló kontrollt biztosít a nyomtatási környezet (műveletek, felhasználók, költségek) felett

Részletes riportok segítik a teljes nyomtatási környezet (beleértve a távoli telephelyek) felügyeletét. A költségek nyomon követhetők egyének, csoportok, vagy projektek szerint.  A YSoft SafeQ tudatosságra nevel, a felhasználók gyorsan megtanulják mérlegelni, mit szükséges valóban kinyomtatniuk.

Read more: Felügyelet és riportolás

Nyomtatás vezérlés

Könnyebb, gyorsabb és költséghatékonyabb a nyomtatás az előre beállított szabályok alapján

A Szabály-alapú nyomtatás lehetővé teszi a felhasználók vagy felhasználói csoportok szerinti nyomtatási jogosultságok meghatározását. Egy másik új funkció a Mobil nyomtatás, amely függetleníti a felhasználót az asztali számítógép használattól.

Read more: Nyomtatás vezérlés

Mi az a YSoft SafeQ?

Különleges nyomtatási megoldás, amely teljes kontrollt biztosít az egész cég nyomtatási, másolási és szkennelési folyamatai felett

A YSoft SafeQ átfogó felügyeletet és központi adminisztrációs lehetőséget biztosít a teljes nyomtatási környezet felett. Célja a magas szintű biztonság elérése minden dokumentumot illetően, a költségek csökkentése, a természeti erőforrások megőrzése, és nem utolsó sorban a felhasználói kényelem növelése.

Read more: Mi az a YSoft SafeQ?

Subcategories

   
© Copyright 2010. Trinity-Soft Kft.