Bemutatkozunk

A Trinity cégcsoport bár (Trinity-Soft Kft. és Trinity-Service Kft.) 2008-ban alakult, mégis nagy múltra tekint vissza. Benne született újjá az a több 10 éves tapasztalat, melyet kollégáink az évek során felhalmoztak. Csapatunk az IT technológia különböző területeit felölelő, magasan képzett, több nyelven beszélő szakemberekből tevődik össze, kiknek nem csak a munkájuk, hanem a hobbijuk is az informatika. Vállalkozásunk ugyan a magyar piacot célozza, kollégáink bejárták Európa és Amerika főbb területeit is, hogy minél több ötlettel, technikai és kivitelezési tapasztalattal tudjanak magasabb szintű szolgáltatást nyújtani a hazai vállalkozások számára.

 

Kollégáink jelentős része „beleszületett” az informatikába, másik része pedig a megszerzett tapasztalat segítségével egyengeti a Trinity-Soft Kft. útját. Vállalkozásunk megalapításának legfontosabb indoka, hogy a bennünket választó szervezetek mindennapi munkáját megkönnyítsük, modernizáljuk és segítsünk elkalauzolni őket / Önt a ma már oly annyira felgyorsult informatikai világban.

Megoldást kínálunk a problémáira, lehetőségekhez képest a legolcsóbb módon. Kollégáink mindegyike magasan képzett több nyelven beszélő szakember, akik nem kényszerből vannak az informatikai szektorban, hanem mert szeretik megfejteni annak mindennapi kihívásait.

Elsődleges feladatnak tekintjük, hogy személyes kapcsolatot építsünk ki a vállalatot irányító személyek mellett a dolgozóikkal egyaránt, hogy az igényeitket merjék és akarják velünk megosztani. Célunk, hogy az általunk felügyelt rendszereket fejlesszük, javaslattal álljunk elő azok optimalizálásával, modernizálásával kapcsolatban. Számunkra a biztonság elsődleges, de a biztonság megvalósítása sem akadályozhatja a dolgozókat napi feladataik ellátásában.

Bízunk benne, hogy az Ön cégét is hamarosan partnereink között üdvözölhetjük.

   
© Copyright 2010. Trinity-Soft Kft.