Rendszerüzemeltetés

Teljeskörű megoldást nyújtunk bármely kis-, közepes méretű szervezet informatikai rendszerének üzemeltetésére. Folyamatos felügyeletet és fejlett Helpdesk szolgáltatást biztosítunk annak érdekében, hogy problémamentesen használhassa az IT eszközöket, de szükség esetén azonnal intézkedünk, akár helyszíni segítséget nyújtva. Legfőbb célunk, hogy Önnek egyetlen perc munkaideje se menjen kárba az IT rendszerrel kapcsolatos problémák miatt.

 

Kíváncsi rendszergazdai csomagjainkra? Akkor kattintson ide.

 

IT-systemAmennyiben szükségessé válik, készek vagyunk javaslatot tenni az informatikai környezet optimalizálására, kiküszöbölve a gyenge pontokat és hatékonyabbá téve munkáját. Ez jelentheti egy új nyomtató beszerzését, de akár a távoli munka lehetővé tételét, vagy egy saját levelező szerver beüzemelését — számíthat ránk a tervezéstől a egészen a kivitelezésig.

A Trinity Csoport által nyújtott kiszervezett IT rendszerüzemeltetés hatékonyabb és kedvezőbb megoldást nyújt, mint a cégen belül foglalkoztatott rendszergazda, mert:

  • A számos cég informatikai rendszerének üzemeltetését ellátó kollégáink komoly tapasztalattal rendelkeznek
  • Folyamatosan rendelkezésre állunk
  • Csak az elvégzett munkával arányos díjat fizet
  • Az IT rendszerrel kapcsolatos minden tevékenységet elvégzünk Önök helyett

Ha ránk bízza IT infrastruktúrájának üzemeltetését, az informatikával kapcsolatos problémákat levesszük alkalmazottai válláról, így minden kollégája teljes erővel saját feladataira koncentrálhat. Megkíméljük Önöket a tanácstalanságtól, az idegeskedéstől és az elvesztegetett időtől, amit egy-egy probléma okoz.

our-teamMagasan képzett szakembereink elboldogulnak a Windows, a Linux és a Macintosh világában.

Felkeltettük érdeklődését?

Akkor engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk rendszergazdai szolgáltatás csomagjainkat:

- Azonnal szüksége van segítégre? Akkor Önnek a Trinity - Távoli vagyis távsegítség szolgáltatásra van szüksége

- Folyamatos karbantartásra van szüksége, mert a jelenlegi rendszer felelősök nem végzik megfelelően a dolgukat vagy nincs is rendszergazda? Akkor Önnek a Trinity - Micro szolgáltatás vagy ezen szolgáltatás valamely nagyobb verziójára van szüksége

Nem kíván tovább tájékozódni? Akkor lépjen kapcsolatba velünk vagy kérjen Online árajánlatot. Munkatársaink várják hívását.

   
© Copyright 2010. Trinity-Soft Kft.